Aangesloten bij de

Fietsen

Als fietsspecialist ben ik op de hoogte van alle ontwikkelingen in de fietsmarkt. Of het nu gaat om nostalgische fietsen, fietsen voor dagelijks gebruik, toerfietsen, racefietsen of de allernieuwste elektrische fietsen, voor aankoopadvies en service bent u bij mij aan het goede adres.

 

AZOR fietsen

 

 

Azor bestaat sinds 1997 en is een echt origineel Nederlands merk met een eigen fabriek in Hoogeveen. Alles wordt handmatig gemaakt en is met het meest hoogwaardige materiaal afgewerkt.

 

Maar het meest bijzonder aan Azor is dat je je eigen fiets mag samenstellen. Ik help u graag om uw perfecte fiets te creƫren en u kiest zelf uw eigen frame: qua uitvoering, design en ook qua materiaal.

AZOR

AZOR / BSP fietsen

 

 

 

BSP fietsen

 

 

Bij de omschrijving van elke BSP fiets zijn meerdere bewoordingen altijd van toepassing: stijlvol, kwaliteit, Urban design en origineel. Maar bovenal uniek! Of u nu op zoek bent naar een trendy stadsfiets, stoere transporter of hippe lifestyle fiets, er is altijd een BSP fiets die perfect bij u past. Met een BSP weet u zich verzekerd van een unieke, stijlvolle en eigenwijs ontworpen fiets.

 

BSP